Мина Лазаревић гостује 20. септембра са кабареом „Суштина по Мирјани“

Мина Лазаревић гостује 20. септембра са кабареом „Суштина по Мирјани“

Кабаре Мине Лазаревић, глумице београдског Позоришта на Теразијама, под називом „Суштина по Мирјани“, биће изведен 20. септембра у 19.30 часова у Градском позоришту Фоча.
Овај музичко-поетски кабаре, чију адаптацију и режију потписује Мина Лазаревић, представља искрено дружење са гледаоцима, при коме позната глумица износи занимљиве и мало познате детаље и анегдоте из пословног и приватног живота. Уз клавирску пратњу Александра Милетића, Мина Лазаревић ће пјевати неке од највећих евергрин хитова и хитова филмске музике.
Лазаревићева је првакиња Позоришта на Теразијама и придружени члан Звездара театра. У својој досадашњој каријери остварила је више од 30 позоришних улога, а на малим екранима је стекла популарност глумећи у серијама „Породично благо“, „Цват липе на Балкану“, „Бела лађа“ и „Јунаци нашег доба“.
Тренутно игра главну женску улогу у најновијој серији „Од јутра до сутра“ (Прва ТВ). Није запустила ни своју прву љубав – пјевање, па тако повремено наступа на концертима и другим културним манифестацијама.
Карте по цијени 10 КМ могу се купити од 8. септембра у Инфо центру Туристичке организације општине Фоча радним данима 8.00-16.00 часова.
Организатори догађаја су Музеј Старе Херцеговине и бањалучка агенција „Вентуро“.


About the Author: