Представа „Свлачење“, 17. октобар у 19.00 ч

Представа „Свлачење“, 17. октобар у 19.00 ч

Продукција: Агенција Имресарио

Текст и режију потписује Мирјана Бобић Мојсиловић. Позната књижевница и новинарка досад је објавила 12 романа, збирку кратких прича и књигу поезије за које је, у неколико наврата, добила награду „Златни бестселер“.

Поред „Свлачења“, ауторка је још пет позоришних комада: „Сузе су ОК“, „Верица међу шљивама“, „Позови М ради ужитка“, „Последња шанса“, „Погоди ко долази на вечеру“, који су извођени у Народном позоришту у Београду, Атељеу 212, Звездара театру, Академији 28, Позоришту Славија, Театру Вук…

Глумица Јелица Сретеновић, која више од четири деценије својим глумачким бравурама одушевљава позоришну, филмску и телевизијску публику, у представи „Свлачење“ игра даму која долази у модни салон код стилисткиње како би се подмладила и постала модернија и привлачнија свом супругу. Упркос многобројним улогама које је одиграла, публика је највише памти по лику Ковиљке Коке Станковић из серије „Бољи живот“, али и по дуету „Руска чоколада“ са групом „Последња игра лептира“.

Улогу модне стилисткиње, негативца у овој причи, тумачи Катарина Жутић. Кћерка познатог глумачког пара, Светлане Бојковић и Милоша Жутића, изградила је успјешну каријеру коју су обиљежиле како улоге у великим домаћим остварењима у области филма и серија („Црни бомбардер“, „Византијско плаво“..), тако и на даскама које живот значе („Неваљала принцеза“, „“Дечко који обећава“).

Представа „Свлачење“ је од премијерног извођења 2014. године на сцени Академије 28 нашла свој пут до публике.

Карте по цијени 10 КМ могу се купити у Инфо центру Туристичке организације општине Фоча.

http://akademija28.com/%D1%81%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0…/

 

About the Author: